asca

1 300 de comprimate medicamentoase depistate în PTF Giurgiulești-Galați

Cetățean ucrainean documentat pentru transportarea ilegală a preparatelor medicamentoase.

Acestea erau ascunse printre bunurile personale în încercarea de a fi tăinuite de la control. Cazul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, de către polițiștii de frontieră în comun cu reprezentanții Serviciului Vamal.

La linia de control s-a apropiat un autocar care efectua ruta regulată pe direcția Odesa – Sofia. Conform analizei de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali au efectuat verificări suplimentare asupra bagajelor.

În rezultatul acțiunii, au fost depistate printre lucrurile personale ale unui pasager, 13 cutii a câte o sută de comprimate fără acte de însoțire. Acestea erau camuflate în vederea transportării ilicite peste frontiera de stat.

Persoana, originară din Ucraina în vârstă de 25 ani, a comunicat că produsele respective le-a obținut de la un necunoscut și urmau să ajungă în or. Varna din Bulgaria.

În repercursiunea celor consemnate, pastilele au fost confiscate și transmise către efectuarea expertizei. Tânărul și-a întrerupt călătoria și este documentat conform legislației în vigoare.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green