ds

11 pachețele cu masa vegetală, depistate asupra unui tânăr din capitală! Acesta a fost reținut pentru circulația ilegală a drogurilor

Efectuând măsuri speciale de investigație pe teritoriul sectorului Centru în contextul operațiunii „MAC- 2019”, polițiștii au reținut un tânăr în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei. Acesta este suspectat de comercializarea drogurilor.

Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, ulterior asupra lui au fost depistate 11 pachețele de tip zip-lock cu masa vegetală fărămițată cu miros specific, un pachețel din hârtie și un pachet de polietilenă în care se afla masă vegetală mărunțită de culoare gălbuie cu miros specific, o lingură, un cântar electronic și mai multe pachețele predestinate pentru ambalarea drogurilor.

Pachețelele depistate asupra tânărului au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că drogurile depistate asupra sa erau predestinate comercializării, urmând să obțină un profit în sumă de 10.000 lei.

Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Actualmente, tânărul este cercetat pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 1 la 6 ani.

Foto: politiacapitalei.md 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green