1

16 proiecte finanțate prin intermediul Programului activităților de reintegrare au fost finalizate

16 din cele 42 de proiecte finanțate din Programul activităților pentru reintegrarea țării (PARȚ) au fost finalizate până la data de 17 octombrie curent, alte 26 fiind în curs de realizare.

Este vorba despre reparația sălilor de studii din grădinița de copii din satul Telița, raionul Anenii Noi, reparația capitală a sălii de festivități din cadrul Gimnaziul Ursoaia, raionul Căușeni, crearea Centrului de tineret în satul Mălăieștii Noi din raionul Criuleni. De asemenea, din mijloacele PARȚ 2020 a fost construit un stadion multifuncțional în Holercani, raionul Dubăsari, a fost reparată clădirea Centrelor medicilor de familie din Leuntea și Grădinița al CMF Copanca, raionul Căușeni și a fost reparat capital acoperișului și executate lucrări exterioare la Oficiul administrativ din satul Sănătăuca, raionul Florești.

Totodată, a fost renovat grupul sanitar și de igienă din centrul multifuncțional pentru tineri din orașul Rezina, reabilitate rețelele electrice în localitățile Bălăbănești și Boșcana, raionul Criuleni, Doroțcaia, Molovata Nouă și Cocieri, raionul Dubăsari și Talmaza din raionul Ștefan Vodă, au fost acordate ajutoare materiale în valoare de 800 mii lei celor opt școli cu predare în limba română din regiunea transnistreană și alocate resurse pentru funcționarea delegației Chișinăului în Comisia Unificată de Control.

foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green