aD02MzAmaGFzaD02NjljMjYwMzBjNDNmYTJkOTRkMDA4MjkwMmU2MmM4NA==.thumb

22 de ani de pușcărie pentru un bărbat din UTA Găgăuzia care a omorât un consătean

Un locuitor al UTA Găgăuzia a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, fiind recunoscut culpabil de omor intenţionat, furt şi păstrarea ilegală a muniţiilor. Crimele au avut loc în noaptea de 12 spre 13 iulie 2018, în casa inculpatului din satul Dezghingea.

Procuratura a demonstrat că inculpatul şi-a invitat consăteanul în ospeţie, iar după ce au consumat împreună alcool între ei s-a iscat un conflict. Gazda i-a aplicat musafirului câteva lovituri cu o tijă metalică în regiunea capului, victima decedând pe loc. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracţiunii, acesta a dezmembrat cadavrul victimei, i-a scos verigheta din aur, după care a aruncat corpul neînsufleţit în fântână din faţa casei.

Totuşi, la scurt timp, cadavrul bărbatului a fost descoperit de către oamenii legii, victima fiind căutată de poliţie care a fost alertată despre dispariţie.

În cadrul percheziţiei la domiciliul inculpatulu, au fost depistate şi ridicate 3 cartuşe deţinute ilegal.

Din momentul reţinerii şi până la pronunţarea sentinţei acesta s-a aflat în arest preventiv. Fiind audiat de procurori, inculpatul şi-a recunoscut vina. Acesta are 53 de ani şi anterior a mai fost judecat.

Pe lângă închisoare, el urmează să achite în beneficiul succesorului părţii vătămate un prejudiciu moral şi material de 515 mii lei.

Foto: digi24.ro

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green