gkjkjh

23 de accidente rutiere s-au produs în capitală pe parcursul săptămânii trecute

Pe parcursul săptămânii precedente angajaţii Secţiei supravheghere transport şi circulaţie rutieră din Chişinău au înregistrat şi documentat 23 de accidente rutiere soldate cu 31 persoane traumate și pagube materiale. 

Unul dintre accidnete s-a produs din cauza unui șofer beat. Cazul a avut loc pe strada 27 August din sectorul Buiucani a capitalei. Conducând un automobil de model BMW, bărbatul a pierdut controlul volanului s-a tamponat într-un pilon electric.

La fața locului, conducătorul unității de transport a fost testat cu alcool-tester, stabilindu-se că în aerul expirat exista o concentrație de 0,73 mg/l de alcool. În acest context, șoferul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 1.500 lei și 6 puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat la volanul unității de transport în stare de ebrietate va fi pornită cauză penală.

Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită conducătorilor auto să respecte cu stricteţe prevederile regulamentului circulaţiei rutiere, întrucât vor fi sancţionaţi conform legii şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green