1

30 de ari cu plante de cânepă, depistate de polițiști /// VIDEO

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, locuitor al satului Varnița, raionul Anenii Noi este documentat, fiind suspectat de cultivare și creștere a drogurilor.

În rezultatul acțiunilor de investigație, angajații Inspectoratului de Poliție Bender, în comun cu ofițerii Direcției Investigații „Centru” din cadrul INI al Inspectoratului General al Poliției, au depistat la 5 iunie, pe teritoriul satului Varnița, un lot de teren cu suprafața de 30 de ari plantați cu cânepă.

Plantele au fost smulse și ridicate, o parte fiind transmise pentru efectuarea expertizei. Acestea ulterior vor fi nimicite prin ardere.

Poliţia atenţionează că, în vizor rămân categoriile de cetăţeni, care produc, comercializează, livrează sau importă substanţe narcotice şi psihotrope. Orice informaţie recepţionată de la cetăţeni cu privire la persoanele care răspândesc narcomania va fi o contribuţie enormă în vederea eradicării, în comun, a acestui viciu social.

Inspectoratul General al Poliției amintește că de la 1 iunie, pe întreg teritoriul țării, se desfășoară operațiunea specială ,,MAC 2020,, care are drept scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă.

foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green