sv_1

400 de grame de marijuana, reținute de vameșii de la Leușeni! Doi bărbați din Hâncești, cercetați penal pentru tentativă de contrabandă

Ofițerii serviciilor specializate ale Vămii au deconspirat și anihilat o schemă de contrabandă cu substanțe narcotice în proporții mari. Pe acest caz sunt reținuți doi locuitori ai raionului Hâncești, care au încercat să scoată ilegal din țară 420 de grame de marijuana.

Masa vegetală a fost depistate de către vameșii de la Leușeni în data de 5 februarie curent, într-un autocar de pe ruta Chișinău-București. Aceasta era împachetată într-o folie de staniol, prelucrată cu cafea măcinată în vederea camuflării mirosului specific.

Actualmente, organul de urmărire penală al Serviciului Vamal întreprinde măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor infracțiunii relevate și tragerii la răspundere a persoanelor implicate.

Cei doi învinuiți sunt plasați în arest la domiciliu, în privința acestora fiind inițiat un dosar penal pentru tentativa săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În cazul în care le va fi demonstrată culpabilitatea, suspecții riscă închisoare pe un termen de până la 10 ani.

Foto: customs.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green