j

88 de sticle cu alcool fără timbru de acciz, ridicate la punctul de trecere Tudora de la șoferul unui autocar

Un conducător auto este documentat pentru tăinuirea numărului real de sticle pline cu alcool fără timbru de acciz. Incidentul a fost înregistrat pe direcția de ieșire din Republica Moldova.

În punctul de trecere Tudora la linia de control s-a apropiat pentru autorizarea trecerii un autocar care efectua curse regulate Chișinău-Belgorod, Federația Rusă. Șoferul în vârstă de 54 ani a prezentat pentru legitimare toate documentele valabile, menționând că are în posesie un bagaj ce număra 30 sticle pline cu alcool. Polițiștii de frontieră au anunțat angajații Serviciului Vamal și în comun au desfășurat acțiuni de verificare a lotului de marfă.

În rezultat, pe lângă cele 30 sticle a câte 0,5 l declarate anterior au mai fost depistate 58 sticle cu același volum, toate fără timbru de accizi. Interogat, chișinăuianul la început a fost rezervat în declarații, ca ulterior să comunice inspectorilor că sticlele au fost procurate de la un necunoscut și urma să le transporte în Federația Rusă.

După ce marfa a fost ridicată, conducătorul auto și-a continuat călătoria. Cazul dat este cercetat în continuare de Serviciul Vamal.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green