ghkk

A amenințat o femeie cu cuțitul și i-a luat banii! Un bărbat de 30 de ani, reținut de Poliția capitalei

Ofiţerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Ciocana au reţinut un bărbat de 30 ani, originar din raionul Călărași, suspectat de comiterea unei tâlhării în capitală. 

Infracțiunea a avut loc pe data de 8 iulie, polițiștii fiind alertați de o doamnă în vârstă de 31 de ani, angajată unei companii de creditare, care a comunicat că a fost amenințată cu un cuțit de către un individ, fiindu-i solicitați bani. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de forțele de ordine, a fost identificat și reținut suspectul. Ulterior, la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziție autorizată, unde a fost depistat un aparat artizanal destinat consumului de droguri, și substanțe stupefiante, care au fost sigilate conform procedurii și expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare, pentru efectuarea expertizelor.

Este de menționat că individual anterior a mai fost judecat pentru un șir de infracțiuni și la moment se afla în căutare de către Inspectoratul de Poliție a r-nului Călărași și IP Ciocana.

Actualmente, individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tâlhărie, infracțiune care, conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare pentru un termen de la 8 la 10 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green