IMG_5357_0

A cincea zi de salubrizare în capitală! Salvatorii și pompierii continuă să evacueze străzile orașului de deșeuri și arbori doborâți

În capitală se desfășoară a cincea zi de salubrizare, pompierii și salvatorii continuă activitatea de defrișare a arborilor și crengilor. Un efectiv de 668 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale efectuează curățarea arterelor principale dar și secundare a capitalei.

Pe parcursul zilei pentru transportarea deșeurilor sunt antrenate 70 de autospeciale care evacuează deșeurile din curțile și ogrăzile din sectoare. Conform informațiilor operative, pentru ziua de astăzi în lucrările de salubrizare sunt antrenați 800 de angajați MAI, 281 de ostași, 690 de responsabili ai municipalității  și aproape 200 de voluntari.

Până la orele amiezii muncitorii au reușit să evacueze peste 260 mașini cu deșeuri. Celula de criză monitorizează în continuarea lucrul desfășurat de specialiști pentru ca activitatea acestora să nu fie periclitată. Astăzi lucrările au început la ora :8.00 și vor dura până la ora 19:00.


Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green