11

A fost aprobat graficul curselor aeriene pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova, pentru 06-12 aprilie și 13-19 aprilie

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene aduce la cunoștință că, prin Dispoziția nr. 11 a Comisiei pentru Situații Excepționale din 2.04.2020, a fost aprobat graficul curselor aeriene pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova cu următoarele destinații:

Pentru 06-12 aprilie 2020

Frankfurt – Chișinău

Lisabona – Chișinău

Madrid – Chișinău

Bruxelles – Chișinău

Varșovia – Chișinău

Dublin – Chișinău

Londra – Chișinău

Pentru 13-19 aprilie 2020

Amsterdam – Chișinău

Veneția – Chișinău

Paris – Chișinău

Berlin – Chișinău

Roma – Chișinău

Londra – Chișinău

Praga – Chișinău

Conform procedurii stabilite de către Comisia Situații Excepționale în Dispoziția 10 din 31.03.2020, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris  în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020. Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.

Cetățenii selectați în baza criteriilor sus-menționate vor fi contactați personal pentru a primi detalii privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green