foto-10

A furat un telefon mobil de la un bărbat în timp ce stătea în rând după medicamente! Femeia din imagini este căutată de oamenii legii – (VIDEO)

Femeia care apare în imagini este căutată de către ofiţerii de investigaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al sectorului Centru pentru că ar fi sustras un telefon mobil în timp ce se afla în farmacie.

Telefonul în valoare de 4.450 lei aparţinea unui bărbat în vârstă de 36 ani. În cadrul cercetărilor demarate, poliţiştii au constatat că femeia, în mod tainic, a sustras telefonul mobil din geanta bărbatului, profitând de neatenția lui în timp ce iși aștepta rândul pentru a procura medicamente, după care a ieșit din farmacie cu bunul sustras.

În acest context a fost pornită urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de pungășie. Suspecta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Cetăţenii care au recunoscut femeia sunt rugaţi să informeze Poliţia la numărul de contact: 079192564.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green