b

A intrat într-o farmacie din capitală și a furat produse de pe raft – (VIDEO)

La data de 24 ianuarie, Inspectoratul de Poliție Centru a fost alertat de o tânără care a comunicat că un individ a intrat în farmacie de unde în mod deschis a sustras de pe raft bunuri materiale.

În urma cercetărilor la fața locului și a declarațiilor tânerei care activează în calitate de farmacistă, oamenii legii au stabilit că individul a intrat în incintă și în mod deschis a sustras două produse cosmetice pentru copii, suma pagubei fiind de 170 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații demarate de polițiști pe urme fierbinți a fost reținut suspectul, fiind escortat la inspectorat pentru stabilirea identității și audieri. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 24 ani, locuitor a capitalei.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că individul nu este la prima abatere, iar anterior a mai comis mai multe furturi de acest gen în toate sectoarele capitalei. Ulterior, în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a comis infracțiunile din cauza că nu are mijloace financiare.

Suspectul a fost reținut pentru un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru jaf, infracțiune care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu sau fără amendă în mărime de la 42.500 lei la 67.500 lei.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green