NVE00025-1

A răpit mașina unei cunoscute și a provocat un accident rutier cu aceasta! Un tânăr din Chișinău, reținut de oamenii legii

O locuitoare a sectorului Botanica al capitalei a alertat, recent, Poliţia prin intermediul serviciului 902, comunicând despre dispariţia automobilului său de modelul Seat Ibiza, care era parcat în faţa blocului.

La apelul tinerei în vârstă de 22 ani au reacţionat  poliţiştii sectorului Botanica, iniţiind ample măsuri speciale de investigaţii la stabilirea tuturor circumstanţelor şi localizarea mașinii.

Astfel, în urma acţiunilor întreprinse, oamenii legii au depistat automobilul abandonat pe şoseaua Hânceşti din sectorul Centru, unde a fost implicat într-un accident rutier. La faţa locului a fost solicitat un echipaj a Serviciului documentare accidente rutiere, privind stabilirea circumstanţelor accidentului rutier.

Concomitent, investigaţiile iniţate la identificarea făptaşilor, au demonstrat că în acest caz ar fi fost implicat un chișinăuian în vârsta de 21 ani. În cadrul audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia. Potrivit lui, aflându-se în ospeţie la victimă, pe ascuns a sustras cheile de la automobil cu scopul de a se plimba. Ulterior, fiind implicat într-un accident, acesta a decis să abandoneze automobilul și să fugă de la fața locului.

Actualmente, tânărul este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green