oiuy

A salvat o tânără de la înec, dar nu a mai reușit să iasă la mal! Salvatorii au recuperat cadavrul unui bărbat din râul Nistru

Salvatorii au recuperat corpul neînsufleţit al unui bărbat care s-a înecat în râul Nistru, în apropierea satului Cioburciu din raionul Ştefan Vodă.

Potrivit IGSU, cazul s-a întămplat în după amiaza zilei de de 6 iulie, în momentul în care victima în vârsta de 29 de ani a hotărât să salveze o tânără care se îneca în timpul scăldatului.

Bărbatul a salvat fata, dar nu a reuşit să mai iasă la mal. Oamenii din preajma au alertat serviciile de urgență. În urma lucrărilor întreprinse, corpul neînsufleţit a bărbatului a fost recuperat în dimineaţa zilei de ieri. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, pentru evitarea cazurilor tragice, salvatorii roagă repetat cetăţenii să fie foarte prudenţi în timpul scăldatului. Oamenii sunt rugați să înoate doar în bazine acvatice amenajate cu stații de salvare.

Totodată, angajaţii IGSU avertizează persoanele să nu consume băuturi alcoolice atunci cînd merg la scăldat. Maturii sunt atenţionaţi să-şi monitorizeze strict minorii şi să nu le permită scăldatul de unii singuri.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green