maxresdefault

A urcat beat la volan, a lovit mașina Poliției, iar apoi a încercat să corupă inspectorii de patrulare! Un șofer din Basarabeasca a ajuns pe mâina ofițerilor SPIA și CNA

Un tânăr din Basarabeasca este cercetat penal pentru tentativa de a corupe polițiștii de patrulare. Acesta a fost reținut de către ofițerii SPIA și CNA.

Aflându-se în trafic la volanul maşinei personale, tânărul a fost stopat de oamenii legii, fiind suspectat de conducerea automobilului în stare de ebrietate. Suspectul, însă, nu s-a conformat somației, încercând să fugă de echipajul de patrulare, lovind totodată un stâlp, dar şi maşina de serviciu a polițiştilor.

In cele din urmă, făptașul a fost găsit la domiciliul său, dar a refuzat să fie testat cu alcoolscopul. El le-a fi promis ofițerilor de patrulare 300 de euro pentru a nu documenta cazul.

Incidentul a fost raportat la DGT Sud a CNA, fiind inițiată o urmărire penală pentru corupere activă, iar in urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii.

Dacă va fi găsit vinovat, banuitul riscă închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2.000 la 4.000 unităţi convenţionale.

Foto: gandul.info

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Nebunia nu are măsură.

  Reply
 2. Anonymous at |

  Mare aventurist…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green