mk

Accesul transportului de mare tonaj a fost restricționat pe unele trasee din țară

În urma precipitațiilor înregistrate pe teritoriul țării sub formă de ninsoare, trasee naționale blocate la moment nu sunt, drumurile fiind presărate cu material antiderapant. 

În Anenii Noi, regiunea satului Troița Nouă, este restricționat transportul de mare tonaj. Echipajele INP însoțesc autospecialele pentru prelucrarea drumurilor cu material antiderapant. La fel, la ieșire din orașului Căușeni este restricționat, spre mun. Chișinău, transportul de mare tonaj pentru a nu crea impedimente în trafic.

La moment, pe teritoriul Republicii, la menținerea securității rutiere şi acordare ajutorului cetățenilor, sunt implicate 134 de echipaje şi 250 de ofițeri de patrulare. Toate echipajele de patrulare sunt dotate cu echipament necesar pentru acordarea sprijinului cetățenilor.

INP menționează că, dacă vă aflați într-o situație de risc, sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați numărul scurt 902.

Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green