media_151729730426197400

Accident cumplit în Rusia: Trei moldoveni au murit, iar unul a ajuns în stare gravă la spital

Un accident rutier grav a avut loc în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk din Federația Rusă, pe traseul M-3 km 234, cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova. Informația a fost recepționată pe data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:34, de către Ministerul Situații Excepționale al Federației Ruse.

În urma impactului dintre două autoturisme de model Volkswagen Golf și Volkswagen Pasat, doi bărbați în vârstă de 28 și 37 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani, toți cetățeni moldoveni, au decedat, iar conducătorul auto al autovehiculului Volkswagen Golf în vârstă de 34 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a suferit traumatisme, fiind internat în spital.

Alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu diferite leziun, fiind internați în spitalul raional din orașul Suhinici.

Ofițeri din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI vor pleca astăzi în Federația Rusă pentru a aduce acasă cadavrele cetățenilor moldoveni. Totodată, angajații IGSU vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare. Mai mult, IGSU va organiza toate procedurile de rigoare pentru a repatria victimele, fiind în contact permanent cu autoritățile Federației  Ruse.

Foto: kaluga-poisk.ru

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green