jhg

Accident în apropiere de Cantemir! Un bărbat a rămas blocat, după ce autocamionul pe care îl conducea a derapat

În după amiaza zilei de 1 august, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din raionul Leova şi Cantemir au fost solicitaţi pentru a efectua lucrări de descarcerare. Cazul s-a întâmplat pe traseul R37, la intrare în satul Cuporani, raionul Cantemir.

Potrivit datelor IGSU, un autocamion de model IVECO ce transporta materiale de construcţii a derapat de pe traseu în timpul deplasării. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit, că conducătorul autocamionului a rămas blocat în interiorul cabinei deteriorate.

Salvatorii au reuşit deblocarea promptă a persoanei prinse între fiare. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit diverse traumatisme fiind preluat de Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul raional.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 42 situaţii de risc.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green