descarcerare_0

Accident la Căușeni: Salvatorii au descarcerat șoferul unui autocamion, care s-a ciocnit pe traseu cu un alt vechicul de mare tonaj

Un tânăr de 26 de ani a fost scos dintre fiarele unui autocamion de către salvatori, după un accident rutier, produs în apropiere de localitatea Ciuflești, raionul Căușeni.

Potrivit informațiilor operative, un camion de model „GAZ – 53” a fost lovit de un alt autocamion, iar în consecință conducătorul auto din prima unitate de transport a rămas prins în autovehicul.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare a șoferului blocat, reușind să-i salveze viața. În urma operațiunii efectuate, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi elucidate de către organele competente. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI recomandă oamenilor să apeleze Serviciul 901 în caz de situații de risc.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green