avariya

Accident la Giurgiulești: Cinci tineri au ajuns la spital în stare gravă după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent

Un grav acident rutier s-a produs ieri, în jurul orei 20:00, în loclaitatea Giurgiulești. Presa din Cahul notează că în urma impactului violent, cinci persoane, dintre care patru tineri și o domnișoară, au ajuns la spital, suferind diverse traumatisme. 

Serviciul de presă al IGP a comunicat pentru BASARABIA.MD că un automobil marca Renault, în care se afla șoferul de 23 de ani și doi pasageri ai acestuia de 18 ani, toți originari din localitatea Câșlița-Prut, s-a tamponat frontal cu un Mercedes condus de un tânăr de 23 de ani din Giurgiulești. În cel de-al doilea automobil se afla și o domnișoară de 18 ani din aceeași localitate.

Victimele au suportat diverse fracturi, contuzii, plăgi și șoc traumatic. Tinerii din Renault au fost internați la Spitalul Raional Cahul, iar celelalte două victime din Mercedes au ajuns la spitalul din Galaţi, România.

Toate circumstanțele accidentului, inclusiv din vina cărui șofer s-a produs impactul, urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Imagine simbol: news.days.az

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green