yu

Accident rutier la Anenii Noi! Un autoturism a derapat de pe traseu şi s-a tamponat într-un copac

În această dimineață, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați pentru a interveni în urma unui accident rutier, care s-a produs în localitatea Ţânţăreni, raionul Anenii Noi.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 07:49. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model Ford Galaxy a derapat de pe traseu în timpul deplasării şi s-a tamponat într-un copac.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit, că conducătorul autovehiculului, un tânăr în vârstă de 23 de ani a rămas blocat în autoturismul avariat. Salvatorii au reuşit deblocarea promptă a persoanei prinse între fiare.

În urma accidentului, șoferul a suferit diverse traumatisme fiind preluat de Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul raional Anenii Noi pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 26 situaţii de risc.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green