31_0

Accident tragic la Drochia! Un polițist a murit, iar patru angajați ai SPPS au ajuns în stare gravă la spital

Un polițist în vârstă de 34 de ani și-a pierdut viața, iar alți patru angajați ai Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) au a fost transportați la spital cu diverse leziuni corporale, în urma unui cumplit accident, produs la Drochia.

Potrivit Poliției, tragedia s-a întâmplat noaptea trecută, pe traseul M-5, la intersecţie cu drumul secundar spre satul Pelenia. O mașină de model „Volkswagen Touareg”, ce aparţine SPPS, condusă de un bărbat de 28 de ani, deplasându-se din direcţia municipiului Bălţi spre orașul Râşcani, s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN”, care staționa.

În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani, a decedat pe loc, iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, de 28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul municipal Bălţi în stare gravă.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone. De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor aflării polițitului în acest automobil.

Polițitul activa la Direcția generală securitate publică, angajat în cadrul instituției din anul 2010.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green