11

Administratorul unui club de noapte din Chișinău sancționat de polițiști

În contextul situației epidemiologice din țară și riscului de îmbolnăvire și răspândire a virusului COVID-19,  unii cetățeni și agenți economici încă nu conștientizează pericolul și nu respectă prevederile și măsurile stabilite de  către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.

Inspectoratul General al Poliției, prin intermediul serviciilor de profil, a constatat faptul că un agent economic, cu sediul în sectorul Botanica din mun. Chișinău, încalcă legea și expune riscului sănătatea publică.

La data de 27 martie curent,  agentul economic vizat, prin intermediul unei rețele de socializare, a adunat tineri și a organizat un eveniment în clubul de noapte pe care îl administrează.

Ofițerii de investigații ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP, în rezultatul analizei mediului virtual, au identificat utilizatorul și adresa clubului de noapte. Urmare a descinderilor efectuate,  în localul de noapte au fost depistate  și identificate  11 persoane care consumau băuturi alcoolice.

Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic va fi sancționat în conformitate cu prevederile  art. 761  din Codul Contravențional cu o amendă între 50 și 75 de mii de lei.

Inspectoratul General al Poliției reiterează, toate măsurile elaborate în această perioadă sunt pentru protejarea vieții și a sănătății cetățenilor țării noastre. Toate persoanele fizice sau juridice care vor ignora prevederile menite să protejeze oamenii vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green