30581853_2166447470046939_5354600573339435008_n-1280x720

Alertă falsă cu bombă la sediul Victoriabank de pe bd. Ștefan cel Mare

O nouă alertă falsă cu bombă în capitală! De această dată, un  necunoscut a sunat la Poliție și a anunțat că sediul băncii comerciale Victoriabank de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt ar fi minat. Apelul a fost înregistrat la ora 11:10. 

La fața locului au intervenit angajații Batalionului de Patrulare și Examinare Operativă, Grupa Operativă a Inspectoratului Centru și geniștii. Oamenii din incinta băncii au fost evacuați, iar zona – securizată.

În urma verificărilor, oamenii legii au anunțat că alerta s-a dovedit a fi falsă. Poliția urmează să identifice bărbatul care a anunțat despre presupusa bombă.

Foto: tv8.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Rev. Fr. Kevin Doran at |

  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green