1

Altercații în trafic! Poliția caută un tânăr, care a sărit la bătaie la un șofer de troleibuz – (VIDEO)

Poliţiştii sectorului Ciocana sunt în căutarea individului care apare în imagini. Acesta urmează a fi sancționat pentru comportament agresiv. 

Incidentul a avut loc la finele lunii februarie curent, fiind surprins de un martor, care a filmat cu telefonul mobil conflictul. Agresorul a recurs la acţiuni violente, lovind şoferul troleibuzului de pe ruta 13 din cauza unor manevre efectuate în trafic.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe individ sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon – 069 549 918.

Conform legislaţiei în vigoare, el riscă amendă în mărime de la 11.000 lei la 21.000 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Poliţia Capitalei avertizează şi solicită participanţilor traficului rutier să manifeste respect reciproc, iar în caz de necesitate să apeleze după ajutor la serviciul specializat 902.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Porcii si in Africa sunt porci…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green