1

Ambasada Turciei a transmis o donație cu ajutor umanitar pentru veteranii MAI

Ministrul Pavel Voicu a participat astăzi la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Democrației și Uniunii Naționale, la sediul Ambasadei Republicii Turcia în Republica Moldova. Acțiunea a avut ca scop comemorarea tragicului eveniment din 15 iulie 2016, din Republica Turcia, în care și-au pierdut viața 251 persoane, iar peste 2 mii au fost rănite.

Din numele echipei Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova, ministrul a adus un omagiu colegilor din instituțiilor de drept și de forță, cetățenilor Republicii Turcia, care prin bărbăția și devotamentul față de patrie au reușit să restabilească ordinea de drept și au dăruit victorie democrației.

Cu această ocazie, în semn de susținere și deschiderea pentru continuarea relațiilor de prietenie și colaborarea cu instituțiile din Republica Moldova, Ambasada a transmis un lot de 251 de colete cu produse alimentare, pentru veteranii Ministerului și familiile celor invalizi.

Ministrul Pavel Voicu a mulțumit ambasadorului Republicii Turcia în R. Moldova, Gürol Sökmensüer, pentru această faptă nobilă.

” Exprim gratitudinea și vă aduc sincere mulțumiri Dumneavoastră personal și echipei Ambasadei Republicii Turcia la Chișinău pentru acest gest nobil și pentru sprijinul continuu acordat Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.”

Ulterior, acest ajutor umanitar a fost repartizat veteranilor din toate raioanele țării, fiind preluate de reprezentanții organizațiilor de veterani, ajutați de carabinieri și polițiști, care vor distribui coletele la domiciliile beneficiarilor.

foto: mai.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green