22046144_891263421038361_1687992490211921746_n

Andrian Candu a dispus crearea platformei parlamentare pentru combaterea traficului de ființe umane

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a dispus crearea platformei parlamentare pentru combaterea traficului de ființe umane. Pe această platformă autoritățile vor analiza acțiunile realizate pentru prevenirea și combaterea traficului de ființe umane, precum și vor formula recomandări pentru îmbunătățirea situației în domeniu.

Platforma a fost creată în contextul priorității de control parlamentar, anunțată de Andrian Candu pentru această sesiune.

La dezbaterile pe platformă parlamentară vor participa deputații din Comisia juridică, numiri și imunități, Comisia protecție socială, sănătate și familie, Comisia drepturile omului și relații interetnice, Comisia politică externă și integrare europeană, reprezentanții Guvernului, Comitetului Național pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane, corpului diplomatic și partenerilor de dezvoltare.

Ședința va avea loc miercuri, 18 octombrie, cu începere de la ora 13.00, la Parlament.

Foto: Andrian Candu via Facebook

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  de acest flagel trebuie să se ocupe organe speciale de investigație, nu Parlamentul..nu încărcați legislativul în exces cu muncă, nu va reuși !!!!

  Reply
  1. Vadim at |

   In parlament sunt suficienti oameni care nici macar funcțiea de deputat nu sio exrcita si cred ca daca lisar mai da de lucru ar reusi ei mai multe nu sa dormitezeperuc o face radvan.

   Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green