2

Angela Gonța dezvăluie prin ce a trecut după arestul lui Filat: „Nu e ușor să te trezești acasă cu CNA, să fii distrusă public…” – (VIDEO)

Angela Gonța, prezentatoarea buletinului de știri de la postul TV8, a vorbit în cadrul emisiunii „Opmart SRL” despre evenimentele din ultimii ani care i-au schimbat viața, despre alegerea pe care a făcut-o între carieră și dragoste, dificultăți și schimbări. 

Jurnalista a mărturisit că a luat decizii care au uimit opinia publică, iar la baza acestora au fost întotdeauna emoțiile sale: „M-am gândit cum e mai bine pentru mine. Trebuie să mă gândesc ce crede lumea sau ce simt eu?”, a spus aceasta.

Angela Gonța și-a amintit despre plecarea de la postul ProTV, atunci când a decis să renunțe la carieră pentru căsnicia cu Vlad Filat: „Pupitrul de știri și căsătoria cu un politician mi se păreau două lucruri incompatibile. Eu am ales să fiu un jurnalist corect și așa să rămân”.

După divorț a primit oferta de a apărea din nou pe micile ecrane, doar a refuzat. „Pentru mine era clar că nu voi face altfel de televiziune decât una corectă. M-au chemat să prezint știri cu care nu eram de acord și le-am zis că nu vreau să fiu vedetă. Am făcut o decizie corectă pentru că cred că doar așa oamenii și-au respectat această încredere față de mine. Au înțeles că nu vreau doar să fiu la televizor, dar și să informez corect”, a subliniat prezentatoarea buletinului informativ de la TV8.

Angela Gonța are o fetiță de trei ani, Ekaterina, despre care spune că a ajutat-o enorm să depășească dificultățile. „Mai trăgeam câte un bocet și venea cea mică și îmi spunea că va fi bine. Nu e ușor să te trezești acasă cu CNA, să fii distrusă public de niște trolli din simplul motiv că tu ești nevasta cuiva, pentru că lui nu-i pasă că ești însărcinată și mai nu am pierdut sarcina din cauza emoțiilor. În aceste situații trebuie să iei o decizie, să mergi mai departe. Pe mine m-a salvat copilul…”, recunoaște jurnalista.

Emisiunea integrală cu participarea Angelei Gonța o puteți viziona mai jos:


Foto/Video: tv8.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green