cms-image-000008495

Angela Gonța, surprinsă la volanul unei noi mașini de lux! Automobilul i-ar fi fost dăruit recent de Vlad Filat – (FOTO)

Site-ul Today.md a publicat astăzi câteva fotografii în care soția ex-premierului Vlad Filat, Angela Gonța, apare la volanul unui nou automobil, model Mercedes GLC 250, cu numerele de înmatriculare LLA 958. 

Potrivit sursei, mașina, a cărui preț se ridică la 75 mii euro, ar fi fost procurată cu numai câteva zile în urmă, la 28 martie 2016. „Interesant este și faptul că automobilul este înregistrat pe numele lui Bets Veaceslav un apropiat de-al lui Vlad Filat care figurează în dosarul penal al ex-premierului, pentru că ar fi înregistrat fictiv pe numele său mai multe bunuri ale politicianului”, notează portalul.

cms-image-000008495 cms-image-000008496 cms-image-000008497 cms-image-000008498

La scurt timp după publicarea pozelor, jurnalista a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook:

Daca as sti ca as avea norocul sa dau peste judecatori liberi iar acest Gabriel Calin ar plati din banii lui…

Posted by Angela Gonta on 8 Aprilie 2016

Totodată, portalul Realitatea.md, care face referire la surse din cadrul Procuraturii Anticorupție, notează că procurorii investighează proveniența banilor cu care a fost cumpărată mașina.

Amintim că, anterior,  Angela Gonța deținea un Porsche de culoare neagră. Mașina, însă, a fost pusă sub sechestru de către Centrul Național Anticorupție, împreună cu alte patru automobile ale lui Vlad Filat, și asta deoarece, potrivit procurorilor, mijloacele de transport ar fi fost procurare din banii de la BEM.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green