26001121_2236174006408592_2163585609957915952_n

ANI are șef! Igor Dodon a semnat decretul de numire în funcție a Rodicăi Antoci

Igor Dodon a semnat astăzi decretul de numire a Rodică Antoci în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate. Candidatura acesteia a fost propusă de către Consiliul de Integritate al ANI, în urma desfășurării concursului de suplinire a postului.

Conform legislației, din momentul publicării decretului, Rodica Antoci trebuie să depună jurământul în fața șefului statului în decurs de 5 zile. Igor Dodon a scris, de asemenea, pe pagina sa de Facebook că a avut deja o întrevedere cu directoarea proaspăt numită în funcție.

„Sper că Doamna Antoci își va face datoria așa cum presupune cadrul legal, iar Autoritatea va continua să descurajeze comportamentele care generează corupție în plan administrativ și va realiza deplin misiunea nobilă ce-i revine. Este foarte mult de lucru în domeniul respectiv”, a subliniat Igor Dodon.

Amintim că activitatea Autorității Naționale de Integritate, instituție menită să fortifice statalitatea, legalitatea și integritatea mediului public al Republicii Moldova, a fost blocată de aproape un an de zile.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  În sfîrşit avem şi o femee la aşa funcţie importantă! :smile:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green