gas-station

ANRE a stabilit prețuri noi la carburanți pentru următoarele două săptămâni! Benzina se scumpește, iar motorina va costa mai ieftin

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat noile prețuri plafon de comercializare cu amănuntul a carburanților în perioada 27 decembrie 2017 – 9 ianuarie 2018. Astfel, pentru benzina auto Premium-95 a fost stabilit un preț de 17,54 lei/litrul, cu 13 bani mai mult decât acum două săptămâni, iar pentru motorină – 15,85 lei/litrul, un preț mai mic cu 12 bani decât cel stabilit anterior.

mn

Precizăm că operatorii de pe piața produselor petroliere determină, reieșind din prețurile plafon stabilite de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, iar apoi le publică pe pagina sa web și le afișează pe panourile informative de la stațiile de alimentare. Totodată, aceștia nu au dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decât prețurile plafon stabilite de ANRE.

În acest sens, ANRE atenționează operatorii asupra responsabilității respectării noii proceduri de stabilire și aplicare a prețurilor de comercializare, subliniind că se va proceda la verificarea modului în care se respectă această procedură.

Imagine simbol: celtikbank.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green