1 (1)

Ansamblul de dansuri populare „Joc” a vizitat Președinția

Ansamblu Academic Național de dansuri populare „Joc” a venit la Președinție pentru a exprima recunoștință instituției prezidențiale pentru suportul acordat în vederea participării la Festivalul Internațional Folcloric „Dobrovidenie”, desfășurat recent la Sankt Petersburg.

Colectivul artistic a fost impresionat de buna organizare și desfășurare a Festivalului de talie mondială și au mulțumit pentru șansa oferită de a evolua, după mai bine de 30 de ani, pe marea scenă din capitala de nord a Rusiei și de a ne reprezenta țara la Festival.

De asemenea, artiștii au efectuat și o excursie prin sediul Președinției, unde au avut oportunitatea să viziteze sălile de lucru, cele cu o semnificație istorică aparte, precum și biroul Președintelui.

Igor Dodon a exprimat mulțumiri colectivului pentru evoluția spectaculoasă de la Sankt Petersburg unde au cules ropote de aplauze și i-a asigurat de susținere plenară și pe viitor, inclusiv pentru a participa la turnee naționale și internaționale.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green