6

Apă-Canal Chişinău solicită consumatorilor să-și achite datoriile! În caz contrar, aceștia riscă să rămână fără apă la robinet

„Apă-Canal Chişinău” avertizează toţi consumatorii să achite în cel mai scurt timp datoriile curente pentru apa consumată. Cei care nu se vor conforma și continua să aibă datorii pentru consumul de apă riscă să fie debranșați de la reţea.

Potrivit ACC, începând cu luna iulie, pe facturile pentru serviciile de apă și canalizare va fi tipărit avizul de deconectare pentru consumatorii non-casnici şi casnici.

„În cazul neachitării facturii, în decurs de 10 zile calendaristice de la data limită de achitare indicată în ea, în conformitate cu „Regulamentul cu privire la serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare”, vom deconecta de la reţeaua de alimentare cu apă şi/sau canalizare instalaţiile interne ale dvs. Reconectarea la reţelele de alimentare cu apă şi/sau canalizare va fi posibilă doar după înlăturarea cauzelor care au condus la deconectare şi după achitarea tarifului pentru reconectare”, se arată într-un comunicat al furnizorului.

ACC reiterează că neachitarea facturilor nu ii va scuti pe datornici de obligaţiunile contractuale față de furnizorul de apă, iar pentru a nu fi aplicate acțiuni precum chemarea în instanţa de judecată, executarea silită, interdicția de a părăsi țara, sechestrarea bunurilor, acțiuni ce presupun cheltuieli suplimentare încasate din contul datornicilor, rău-platnicii sunt invitați sa-și achite în termen restrâns datoriile.

Foto: shutterstock.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green