29176877_1577847008931296_6246515145841836032_n

Arcașul Dan Olaru bate alarma: „Suntem în situația în care Sportul Tir cu Arcul din Republica Moldova este distrus…”

„SOS către toți care pot să ne ajute!” – așa și-a început mesajul arcașul moldovean Dan Olaru, postat pe pagina sa de Facebook. 

Acesta scrie revoltat că unicul teren pentru tir cu arcul ar fi fost vândut de către Clubul Sportiv Central „Dinamo” și că, acum, în ajun de Jocurile Europene și Jocurile Olimpice de tineret, sportivii nu au unde să se antreneze.

„SOS pentru toți care pot să ne ajute! Ziariști, reporteri, societate civilă, persoane de decizie! Suntem în situația în care Sportul Tir cu Arcul din Republica Moldova este distrus de îsuși Clubul Sportiv Central Dinamo sub auspiciile căruia se află. Unicul teren pentru Tir cu arcul a fost vândut, fără a oferi sportivilor o alternativă de spațiu pentru antrenament. Peste o lună trebuie să ieșim pe teren pentru a începe pregătirile pentru califcările la Jocurile Olimpice Europene și pentru Jocurile Olimpice de tineret. NOI NU AVEM UNDE NE ANTRENA! Este un strigăt de disperare din partea tuturor care au dezvoltat și au investit în acest sport de-a lungul anilor. Pentru interese meschine și dubioase, prin scheme corupte, se distruge fără ezitare tot ce a fost edificat decenii. AȘA SUSȚINE (MAI CURÎND DISTRUGE) REPUBLICA MOLDOVA SPORTUL DE PERFORMANȚĂ!”, notează Olaru. 

fgFoto: Dan Olaru via Facebook

 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green