kuykyio

Ataca femei în stradă și le fura gențile! Polițiștii au reținut un bărbat pentru jafuri stradale

Un bărbat în vârstă de 38 ani a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica pentru comiterea a două jafuri stradale. Individul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare și circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

În primul caz polițiștii au fost alertați la data de 27 iunie, de către o doamnă în vârstă de 76 ani, care a comunicat că a fost jefuită de geantă în care avea portmoneul, telefonul mobil de model Nokia și alte bunuri materiale. La fața locului femeia le-a spus polițiștilor că, în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Hristo Botev, a fost atacată și deposedată de geantă.

Al doilea caz a avut loc la data de 29 iunie, în timp ce individul se afla pe bd. Dacia, în mod deschis a deposedat o femeie de 80 de ani, de geantă în care se aflau bunuri materiale. Prin acțiunile lui, bărbatul a cauzat victimelor un prejudiciu material în sumă de 650 lei.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green