Unimedia

Atacuri „sub centură” la adresa lui Chirtoacă în ajun de referendum! Cum comentează primarul suspendat imaginile intime care au contaminat spațiul public – (VIDEO)

Întâmplător sau nu, dar în ajunul referendumului municipal din 19 noiembrie, primarul suspendat al capitalei a devenit ținta unei campanii de denigrare. În ultimele zile, redacțiile portalurilor de știri au primit pe poșta electonică e-mail-uri de la un anonim cu imagini video și foto care îl surprind pe Chirtoacă în ipostaze intime. 

După ședința de judecată de astăzi, în cadrul căreia edilul capitalei a fost eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judiciar, acesta a comentat atacurile la adresa sa.

„Având în vedere că este ultima săptămână înainte de referendum, eu mă aștept că în urma acestei decizii de astăzi cu eliberarea, să aibă loc tentative de batjocură, umilire publică cum a fost și în cazul cu Vlad Filat cu imagini în pielea goală. Ceva mai bun nu văd să se întâmple. Ceva nu este în regulă… și dosare penale, și referendum, și bătaie de joc pe Internet…”, a declarat Chirtoacă.

La acest subiect a făcut referire astăzi, în cadrul unui briefing de presă, și socialistul Ion Ceban. Potrivit lui, orice apariție privată în public este „un lucru dezgustător, urât, anormal, incorect și condamnabil”.

„Le-am spus colegilor că, dacă apare public orice informație legată de viața privată a lui Dorin Chirtoacă, vor fi concediați. Prin urmare nu a urmat nici o acțiune din partea lor. Rămâne la discreția celor reprezentanți mass-media care distribuie astfel de informații. Din câte am înțeles sunt diverse filmulețe și fotografii, iar acest lucru este foarte urât”, a menționat Ion Ceban.

Dorin Chirtoacă a venit, ulterior, pe pagina sa de Facebook cu o reacție la declarațiile liderului PSRM din CMC.

vcbc

Partidul Democrat din Moldova a emis astăzi o declarație oficială prin care condamnă această campanie murdară care a contaminat în ultimele zile spaţiul public. PDM și-a exprimat totalul dezacord faţă de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă.

„Considerăm că prin astfel de acţiuni toată lumea are de pierdut – atât autorii, cât şi victimele campaniilor de denigrare, dar şi opinia publică, obligată să asiste la aceste momente inacceptabile. PDM face un apel la instituţiile media să evalueze cât mai corect scopul şi natura unor astfel de campanii murdare şi să se abţină de la difuzarea lor. De asemenea, cerem CCA să intervină cu mijloacele legale de care dispune pentru ca spaţiul audio-vizual să nu fie contaminat cu astfel de campanii de denigrare”, se arată în comunicatul formațiunii.

Se pare că imaginile compromițătoare care îl vizează pe Dorin Chirtoacă sunt inclusiv din telefonul personal al edilului și din laptopul acestuia, care au fost sechestrate de Procuratura Anticorupție după reținerea liberalului. În context, liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat pentru Unimedia că anume procurorii ar fi livrat socialiștilor acele materiale, care au și fost răspândite, în cele din urmă, pe Internet.

De notat că mai multe portaluri de știri au anunțat astăzi că refuză categoric publicarea imaginilor care se referă la viața personală a primarului Dorin Chirtoacă.

Foto: unimedia.info

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  E in stilul specialistelor, rușine domn Ciobanu…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green