ghj

Atenție la buzunare! Hoți, reținuți de polițiști pentru furturi de portmonee în Piața Centrală

Oamenii legii au reținut doi indivizi cu vârstele de 35 ani și 45 ani, originari din capitală și raionul Criuleni, pentru comiterea furturilor din buzunar. Cei doi au mai fost judecați anterior pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Primul caz a avut loc la data de 19 iunie, în Piața Centrală. În timp ce un bărbat de 71 de ani făcea cumpărături, individul în vârstă de 45 ani, s-a apropiat de el și, profitând de neatenția acestuia, din buzunar i-a sustras portmoneul cu mijloace financiare, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 750 lei.

Un al caz a avut loc la data de 21 iunie, polițiștii fiind alertați de către o tânără în vârstă de 26 ani, care a comunicat că, în timp ce se afla la Piața Centrală, din geantă i-a fost sustras portmoneul în care avea bani în sumă de 1 500 lei.

În ambele cazuri suspecții au fost escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, unde în cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Actualmente, ei sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de pungășie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green