foto-adevarul-crud-al-masinilor-pe-care-le-cumpara-moldovenii-iata-ce-a-fost-surprins-la-vama-1482740643

Atenție! Trei posturi vamale de la frontiera moldo-ucraineană și-au sistat activitatea din cauza condițiilor meteo

În legătură cu menținerea condițiilor climaterice nefavorabile, Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite traversarea frontierei prin posturile vamale „Ceadîr-Lunga 1”, „Ceadîr-Lunga 2” și „Cișmichioi”, unde accesul este restricționată din cauza traseelor înzăpezite.

Traficul transfrontalier este parțial limitat și la posturile vamale „Leușeni” și „Sculeni”, pe motiv că autoritățile române permit deplasarea unităților de transport doar până în localitățile  limitrofe.

De asemenea, din cauza drumurilor impracticabile sunt blocate căile de acces spre posturile vamale interne de control situate pe segmentul central „Rezina” și „Criuleni 18”. Celelalte posturi vamale de frontieră activează în regim normal, nefiind atestate valori mari de trafic.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi Cod Galben de precipitații  sub formă de lapoviță și ninsoare, preponderent pentru regiunile de centru și sud ale țării, motiv pentru care persoanele care și-au planificat traversarea frontierei sunt îndemnați să se conformeze cerințelor legale ale autorităților abilitate din țară și din statele vecine.

Foto: deschide.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green