vn

Au fost reţinuți suspecții în cazul omorului femeii din satul Meleșeni – (VIDEO)

Trei indivizi, inclusiv un minor, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați de comiterea crimei din satul Meleșeni, raionul Călărași. Doi dintre suspecți au fost reținuți în apropierea frontierei Româno-Ungară, anunță IGP.

Amintim că, în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2019, persoane necunoscute au pătruns în domiciliul unei femei din satul Meleșeni, în vârstă de 63 de ani, unde acționând cu o deosebită cruzime au legat-o, i-au aplicat multiple lovituri pe toată suprafața corpului, în special în regiunea capului și a abdomenului, apoi au sustras 40.000 de lei, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În rezultatul traumelor primite femeia a decedat. În acest caz, la 4 octombrie, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Călărași, au fost pornite cauze penale pentru omor și tâlhărie.

În cadrul măsurilor speciale de investigație, au fost identificați bănuiții în comiterea crimei, care s-au dovedit a fi un minor de 17 ani din raionul Călărași și doi bărbați de 22 și 32 de ani din raionul Nisporeni și Drochia, ultimii doi anterior judecați pentru viol, jaf, excrocherie. Unul dintre ei a fost reținut și și-a recunoscut vina.

Ulterior, ca urmare a verificărilor în privința celorlalți suspecți, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi traversat frontiera de stat prin PTF Costești-Stânca, în calitate de pasageri ai unui autocar de model Mercedes cu numerele de înmatriculare ale Republicii Moldova.

Astăzi, 7 octombrie, grație conlucrării dintre angajații Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI cu Direcția Investigații Criminale din România, în apropiere frontierei Româno-Ungară, au fost reținuți cei doi bănuiți. Aceștia urmează să fie extrădați și diferiți justiției.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă 25 de ani sau pe detenție viață.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green