foto-16

Au răpit automobilul din ograda unui bărbat și l-au parcat în propria curte! Doi tineri, reținuți de polițiști – (VIDEO)

Doi tineri cu vârstele de 18 şi 19 ani, originari din Rezina şi Chişinău, bănuiți că ar fi fost implicaţi în furtul unui automobil de model „VAZ”, au fost reținuți de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani.

Proprietarul mijlocului de transport a alertat oamenii legii după ce depistat lipsa autoturismului din ograda casei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la suma de 20.000 lei.

În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că tinerii au pătruns în automobil, prin forţarea lacătului de la portieră, după care au pornit motorul de la firele electrice de sub volan. Ulterior, automobilul a fost parcat în curtea casei unuia dintre suspecţi. În cadrul audierilor aceştia şi-au recunoscut vinovăția.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green