1

Avocat, bănuit de implicare în circulația ilegală de droguri

În perioada 2019 – prezent, a fost investigată activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri. În cadrul investigațiilor, a ajuns în vizorul organelor de drept și un bărbat, cu vârsta de 34 ani, care practică activitate de avocat.

Astfel, la 25 februarie, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oamenii legii au percheziționat domiciliul bănuitului. În rezultatul percheziției, a fost depistată și ridicată o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigațiilor care au durat un an, au fost stabiliți indici privind implicarea directă a bănuitului în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice, dar și celor de tip „PVP”. În acest sens, evident a fost probat faptul implicării bărbatului în schema criminală.

Pentru perioada investigației, bănuitul este prezumat nevinovat, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green