Безымянный

Avocatul Igor Popa confirmă: „Angela Gonța administrează pagina de Facebook a lui Vlad Filat”

S-a făcut lumină în cazul mesajelor care apar pe pagina de Facebook a ex-premierului Vlad Filat. Deși mai multe surse au scris anterior că jurnalista Angela Gonța ar fi cea care administrează contul, avocatul politicianului, Igor Popa, a confirmat oficial acest lucru. 

„Am avut o discuție cu domnul Vlad Filat și cu soția acestuia și din câte am înțeles, administratorul paginii de Facebook este Angela Gonța. Modalitatea de comunicare dintre cei doi este prin telefon, fiindcă Vlad Filat are dreptul legal să vorbească 20 de minute pe săptămână”, a declarat Igor Popa în cadrul emisiunii  Alb&Negru de la Unimedia.

Potrivit avocatului, „fenomenul” care a apărut în presă referitor la mesajele publicate pe rețeaua de socializate sunt exagerate, acestea fiind doar o formă de comunicare între cei doi soți, dar și de informare a publicului, în condițiile în care fostul lider al PLDM nu poate face declarații de presă.

„Mi se pare normal ca soțul să spună soției care sunt condițiile de detenție, ce abuzuri se comit în privința lui, care sunt retrăirile și presimțirile lui. Respectiv, consider acel fenoment apărut în presă ultimul timp ca fiind unul exagerat. Este o comunicare între doi soți și mi se pare normal ca aceste mesaje să fie făcute publice, atât timp cât este acordul domnului Filat”, comenteză apărătorul.

Igor Popa a mai adăugat că deși avocații nu văd nicio încălcare în postările respective, procurorii au anexat mesajele la dosar, calificându-le ca fiind tentative de intimidare a martorilor.

Amintim că acum o lună Procuratura Anticorupție a inițiat verificări în privința postărilor pe pagina lui Vlad Filat de pe rețeaua de socializare Facebook, invocând faptul că în unul din mesaje, din numele ex-premierului, au fost scrise două paragrafe „suspecte de a conţine elemente de intimidare” în adresa unor martori ce urmează să fie audiaţi.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green