1

Avocatul lui Ilan Șor l-a acuzat de imixtiune pe Nagacevschi în actul justiției

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a venit cu un comentariu după ce, astăzi, avocatul lui Ilan Șor l-a acuzat de imixtiune în actul justiției.

„Apărarea este conștientă de faptul că eu acționez în strictă conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Totodată, apărarea înțelege foarte bine că, în cazul unei eventuale condamnări și la Curtea de Apel și la Curtea Supremă de Justiție a inculpatului Șor, chiar dacă acesta nu este în Republica Moldova, organul de urmărire penală este justificat să solicite executarea pedepsei la locul aflării domnului Șor. Unica soluție de a bloca executarea pedepsei la locul aflării este posibilă, dacă s-ar crea acel statut de ,,victimă politică.” Iar confruntarea politică apărarea o provoacă, cel mai probabil, pentru a asigura statutul de ,,victimă politică.” Este o strategie și asta…”, a comentat Nagacevschi pe Facebook.

 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green