gf

Bărbat, agresat în stradă și jefuit de două telefoane mobile de către un individ

În noaptea de 23 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați de un bărbat în vârstă de 35 ani, care le-a comunicat că a fost agresat și în mod deschis i-au fost sustrase două telefoane mobile.

La fața locului s-a deplas grupa operativă a inspectoratului pentru a stabili toate circumstanțele. La locul faptei victima le-a comunicat polițiștilor că în timp ce se întorcea la domiciliu la intersecția str. Paris cu Suceava, a fost atacat de un individ, care i-a aplicat mai multe lovituri în mod deschis și i-a sustras telefoanele mobile de model „Samsung GalaxyJ6” și „Nokia”, după care a fugit într-o direcție necunoscută, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 5.550 lei.

Polițiștii au dispus mai multe măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea făptașului. Ulterior, individul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani, locuitor a capitalei, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor el și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru jaf, riscând o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green