collagevbcb

Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision riscă să facă 5 ani de închisoare

Bărbatul care și-a arătat fundul gol pe scena de la Eurovision riscă să ajungă după gratii. Ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, a comunicat că individul, care purta în momentul incidentului flagul Australiei în spate, este de fapt un cetățean ucrainean.

„Ca răspuns la întrebările despre idiotul care și-a dezgolit fundul în fața a 200 de milioane de telespectatori: Sedyuk este un cetățean al Ucrainei. În timpul evoluției interpretei noastre Jamala, acesta a decis să-și încerce hobby-ul, el activând neoficial în calitate de jurnalist provocator.

Individul a fost reținut de serviciul de pază al concursului și polițiști, întrucât a opus rezistență. El a fost reținut pentru 72 de ore până la decizia instanței. Pentru huliganism el riscă amendă sau până la 5 ani de detenție.

Între timp, această rușine a țări își va putea practica „hobby-ul” în celulă. Totuși, nu-i recomand să-și arate fundul acolo…”, a scris Avakov pe pagina sa de Facebook.

 Foto: Arsen Avakov via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green