foto-orientare

Bărbatul din imagine este căutat de Poliția capitalei pentru răpirea unui automobil – (VIDEO)

Polițiștii sectorului Râșcani sunt în căutarea bărbatului care apare în secvenţele video, acesta fiind suspectat de răpirea automobilului de model Renault Grand.

Incidentul a avut loc la data de 6 ianuarie curent, când individul, profitând de faptul că proprietarul automobilului l-a lăsat descuiat și cu cheile în mecanismul de pornire, a răpit unitatea de transport, cauzând un prejudiciu în sumă de 165.000 lei. În cadrul cercetărilor, polițiștii au depistat automobilul accidentat și abandonat pe str. Sf. Andrei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 29.000 lei la 67.500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neântârziat Poliţia la numerele de telefon: 078881159 sau 112.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green