Basescu

Băsescu comentează decizia lui Dodon de a-i retrage cetățenia: „Am aflat din presă. Această hotărâre arată că îi este teamă de mine”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că a aflat din presă despre faptul că i s-a retras cetățenia moldovenească, susținând că această hotărâre arată că președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, îi este teamă de el.

„Am aflat din presă, nu m-a informat nimeni. (…) Ce părere să am alta decât că un președinte promoscovit retrage cetățenia unui cetățean al Republicii Moldova doar pentru că nu gândește ca el. Or, eu nu o să pot gândi ca un bolșevic niciodată”, a declarat Băsescu pentru Agerpres.

Fostul lider de la Cotroceni a mai adăugat că va analiza posibilitatea de a ataca în instanță această decizie, așa cum  anunțat și anterior.

„O să văd ce se poate face din punctul acesta de vedere, dar conform Constituției, președintele Republicii Moldova are drepturi foarte largi, din acest punct de vedere, nu știu dacă se poate face ceva în instanță. Cert este că lui Dodon îi este teamă, asta arată decizia lui, îi este teamă de Băsescu” a subliniat fostul președinte român.

Foto: contributors.ro

Irina Postolachi

Răspândește știrea!

6 Comentarii

 1. Petre at |

  Dodon este sluga la rusi. Un om rau si periculos.

  Reply
 2. Ivanov at |

  Cred că nu peste mult timp Moldova se va numi iarasi Republica Sovietică Moldovenească :roll:

  Reply
 3. Chiril at |

  Ecuatia s-a simplificat…. tara asta trebuia sa scape si de Basescu si de Dodon, acum insa va ramine doar Dodon :D :D :D Ei mai ramin si alti clienti alde Nastase si Maia, insa aceia tot sunt pe cale de moarte politica.

  Reply
 4. Rust at |

  Ce și era de așteptat de la Dodon, omul ăsta încă ne va uimi în acest an , se vede deja ce politică duce dînsul și unde o să ne aducă asta.

  Reply
 5. Andrei at |

  Dodon e un demagog mare, care a făcut o faptă demagogică îndreptată împotriva unui demagog și mai mare, care conform ultimilor alegeri nu se bucură nici măcar de o picătură de popularitate la români!

  Reply
 6. ilie at |

  Cei care doresc sa lucreze pentru popor – îl protejeaza si consolideaza. Dodon – il destrama şi destabilizează. Ma intristat si enervat dicizia imbecilului.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green