FB_IMG_1572290164893

Bilanțul ultimei întrevederi a participanților la negocierile în formatul „5+2”, discutat de preșdinte și șeful Misiunii OSCE în Moldova

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch și Ambasadorul Republicii Slovace în țara noastră, Dušan Daho.

Oficialii au discutat despre bilanțul recentei întrevederi a participanților la procesul de negocieri în formatul „5+2” și au subliniat necesitatea depunerii eforturilor și în continuare de către toate părțile, intermediari și observatori, în vederea realizării măsurilor de consolidare a încrederii.

În context, interlocutorii au apreciat pozitiv reluarea activității mecanismului cu participarea Administrației Președintelui, Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova, care manifestă o abordare comună față de procesul de reglementare a diferendului transnistrean.

De asemenea, părțile au vorbit despre întrevederea dintre președintele Republicii Moldova și liderul administrației din Transnistria, Vadim Krasnoselski, din 29 octombrie. Aceasta este a șasea întrevedere, începînd cu luna ianuarie, 2017.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green