vcb

Blockbuster-ul „Black Panther” – marele câştigător al galei MTV Movie & TV Awards 2018

Blockbuster-ul cu supereroi „Black Panther” a fost marele câştigător al ediţiei din 2018 a MTV Movie & TV Awards, obţinând patru premii din şapte nominalizări, în cadrul galei desfăşurate pe 16 iunie la Los Angeles şi difuzate pe 18 iunie, informează Reuters, citat de Agerpres.

Ediţia de anul acesta a nonconformistei gale, ai cărei câştigători – desemnaţi prin votul publicului – sunt recompensaţi cu trofee în forma unor pungi de popcorn, a fost găzduită de actriţa de comedie Tiffany Haddish.

Cu încasări de 1,3 miliarde de dolari la nivel global, „Black Panther” şi-a adjudecat trofeele la categoriile „cel mai bun actor într-un film” (Chadwick Boseman), „cel mai reuşit personaj negativ” (Michael B. Jordan), „cel mai bun erou„ (Chadwick Boseman) şi „filmul anului”.

Boseman, care joacă rolul unui lider african fictiv Wakanda, a oferit trofeul câştigat unui bărbat fără legătură cu Hollywood-ul. „Un premiu pentru cel mai bun erou este uimitor, dar şi mai bine este să oferim recunoaştere eroilor din viaţa reală”, a declarat actorul, invitându-l pe scenă pe James Shaw Jr., electricianul de 29 de ani ce l-a dezarmat pe atacatorul care a ucis patru persoane la un outlet Waffle House din Nashville, în luna aprilie, şi a salvat vieţile mai multor clienţi. „Va sta la tine acasă”, i-a spus Boseman, înmânându-i trofeul.

Foto: forbes.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green